ANNA - SDU anser att flyktingförläggningar är rena lyxen

  
I Halland finns ett "vandrarhem i slottsmiljö" under namnet Lia Hof. Under en kort tidsperiod ska detta vandrarhem användas som en flyktingförläggning för asylsökande eftersom det är brist på flyktingförläggning. SDU (Sverigedemokratisk Ungdom) har för cirka en och en halv vecka sedan lagt upp en video där deras ordförande, Gustav Kasselstrand, har levt som asylsökande i en dag. Men vilket flyktingförläggning tror du att de använde? Ja, Lia Hof. När det fortfarande var ett vandrarhem. I videon ingår champang och annat exlusivt. SDU missar dock att framföra en hel del viktig information i videon; de får det att se ut som om detta slott var upprustat för extremt mycket pengar bara för att bli en flyktingförläggning. De ifrågasätter om våra skattepengar ska läggas på att asylsökande ska få bo i lyxslott och desutom visar de upp en limousine där det står "Boende i slottsmiljö"; man ser dock att hela texten inte är filmad, kanske för att resten av texten skulle ge information som SDU inte ville att man skulle få reda på; kanske något om att Lia Hof egentligen är ett vandrarhem? 
Att detta parti, som vill lura sina väljare - och desutom riktar in sig på sina yngre; kanske för de anser att de yngre väljarna skulle vara dummare och därför lättare att lura? - har 8,5% enligt DN. Dessa 8,5% gör dem till Sveriges tredje största parti. Är det såna här människor vi vill ska vara en del av den svenska riksdagen?  


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback